Dag 3 med Amanda

Nå har vi nettopp kommet hjem fra pasienthotellet. Jeg fikk overnatte der til i dag, og det var veldig koselig. Måtte selvfølgelig være tjener for min kjære mor, men det var jo ikke så ille som det kunne ha vært, heldigvis. Det som var ille var at Amanda ikke ville sove, så det ble ikke så alt for bra søvn på meg og mor.. Men sett bort ifra det som ikke var så bra, så fikk jeg veldig mye kvalitetstid med mamma og lillesøster, også fikk jeg endelig holdt henne for første gang <3 ny lillesøster!

I går fikk jeg en ny lillesøster (Amanda)!! har to fra før, men det er pappa sine, så møter dem ikke så ofte. Også har jeg en lillebror på snart 4 år. kjente jeg ble veldig våt i øynene da jeg så henne noen timer etter at hun ble født. Har gledet meg sykt lenge nå! Det var litt kjipt at hun sov nesten hele tiden vi var der da. Den eneste tiden hun var litt våken var når hun plutselig begynte å gulpe, og i det vi skulle dra hjem igjen. Jeg ga henne et suss på pannen også åpnet hun øynene sine og så på meg <3 Gleder meg til å se henne i morgen også! 
strand + film = :D

I går var jeg på stranda "ordentlig" for første gang i sommer. Bada litt på hove, men det er alt desverre. Det var kjempe koselig å ha en dag ute med familien. Også fikk jeg sole meg litt også, som jeg veldig sjeldent gjør, siden det blir alt for varmt for meg. Men nå var det veldig av-på vær, så da gikk det bra. Fikk også låne hatten til farfar da, som man ser på bildene under (veldig "lekker") haha. Slapp i hvertfall å få så vondt i hodet av å myse. 

Etter stranda dro vi hjem og så på film, med Carina, som kom på spontanbesøk <3 Vi så på grusomme meg, og jeg kommer ikke over hvor søte de små gule greiene er <3 Jentekveld

Orket ikke blogge da jeg kom hjem fra jentekveld i går, siden det ble så sent, så gjør det heller nå :-)

Kvelden i går var superkoselig <3 Kort oppsumert, så var hos Albertine og spiste taco, spilte musikk, hoppa på trampoline og spilte kort-spill. Gale Albertine og Ida hoppa fra verandaen og ned på trampolina! skjønner ikke hvordan de ikke brakk noen ben? ... 
masse bilder

Dagen i dag har jeg brukt med min bestevenn, Maren. Vi var i byen og shoppa en god stund. Da vi kom hjem bestemte vi oss for å gå ut i det fine været igjen og ta noen sommerbilder. Gadd ikke pynte meg så veldig, men tok på meg de to tingene jeg kjøpte i byen da. Delfin-genser (siden jeg er obsessed med delfiner!) og ny lue som jeg er veldig fornøyd med. Maren fikk "æren" av å låne kjole og blomsterkrans av meg, også krølla jeg håret hennes i samme slengen. Skjønner ikke hvorfor hun ikke liker å ha krølla hår eller kjole på seg (?) hun blir jo sååå søt! ^ Lillebroren min er ekspert på å slappe av

Dagen i dag

Heeeey

Jeg som skulle starte å blogge fast igjen... glemte bare en dag da *englefjes*. Tenker jeg lager et langt og kjedelig innlegg om dagen i dag (i går) da, for å gjøre opp.

Våkna ganske sent av at mamma ringte meg og ba meg komme ned til henne, hvor vi fant ut at vi skulle dra innom senteret. Jeg gikk opp for å fikse meg, kom ned igjen, hvor mamma enda ikke var klar, noe som er litt sprøtt, med tanke på at det alltid er hun som må mase på meg.. Hun brukte sinnsyk lang tid, så jeg endte opp med å se på shrek-kortfilmer på netflix... kjempegøy. Når hun endelig var ferdig la hun seg ned på sofaen for å slappe av (?!). Brukte det at hun var gravid som unnskyldning, pfft, som om det er no grunn til å slappe av.. neida. Men så skjedde det rareste: Amanda (bebbisen som ligger i magen hennes) har tydeligvis veldig lyst til å komme seg ut. Vi kunne se at hun sparka som bare det. Så sånn ca ut som magen til Ole Brumm når han er sulten..  

Etter veldig mye filming av magen til mamma, kom vi oss endelig til senteret. Vi spiste kinamat mot min vilje og kjøpte ny kjole  som jeg har hatt lyst på veldig lenge.

Etter det kjøpte vi litt mat og dro hjem. Da vi var hjemme gikk jeg tilbake til min lille hule og gjorde det samme som alltid, være på pc'n.... spennende innlegg eller hva?

Maren tvang meg forresten til å fikse nytt design for henne. Gadd ikke fikse alt, så henta bare et gratis design og lagde header. Bloggen: tangenmaren.blogg.no

 

Ninna har bursdag

Har ikke blogget hele sommerferien, noe jeg egentlig hadde planer om, men nå skal jeg ta meg sammen og begynne å blogge igjen. Blogging er vel den eneste måten jeg kan huske hva jeg har drevet på med, med tanke på den utrolig dårlige hukommelsen min.. 

I dag har en veldig spesiel jente bursdag, altså bestevennen min Ninna (Carina) <3 Vi har kjent hverandre helt siden 2.klasse da jeg først begynte på høyenhall. Vi har ekstremt mange gode minner, som jeg da fant på harddisken min i går. Da jeg gikk gjennom alle bildene og videoene, klarte jeg ikke gjøre annet enn å lage en liten bursdagsfilm til henne. 

ubeskrivelig glad i deg, katten min <3 

challenge day 25

♥ Challenge day - 25. 3 ting du hater

1. Rå løk! 

2. Svettlukt

3. Venting

challenge day 24

♥ Challenge day - 24. Noe du er redd for

Jeg er veldig redd for å sitte i bil, tog og verst av alt fly! Det er egentlig litt rart, siden jeg pleier å ta bil nesten hver dag til skolen, prøver å ikke tenke på det, men er ofte at jeg sitter der stille som en mus og tenker over alt galt som kan skje og blir livredd, om det er virkelig ille holder jeg meg fast i dørhåndtaket, selv om sjåføren er flink til å kjøre. er egentlig det samme med tog, untatt det med håndtaket da. 

Fly er som skrevet det aller verste. Kan begynne å gråte når det letter. Jeg pleier aldri å snakke eller prøv å gjøre andre oppmerksomme på at jeg er redd, blir helt stille da også, bare at da sliter jeg litt med å puste riktig. Helt jævlig.. Når vi er oppe i lufta klarer jeg heldigvis å roe meg ned litt og ikke tenke så mye over at jeg sitter i et fly (med mindre det er turbulens). Skulle virkelig ønske jeg var en av alle de som ikke var redd for slike ting, men neida.. Har prøvd å kjøre bil selv en gang, og da gikk det helt fint, rart nok. Er veldig usikker på om jeg skal ta lappen etter høsten eller ikke likevel da.

gullbamsen

I dag var dagen for gullbamsen. Elsker å se alle de bra produktene, selv om utålmodige meg ikke klarer å sitte stille på ett sted for lenge. Ble nominert til beste trykk, men vant ikke i år da. You win some, you lose some :-) Vennina mi, Albertine, vant jo for beste illustrasjon. Så glad på henne vegne ♥ Hvis du ser dette Albis, så gratulerer!!  så stolt av deg 

Tok noen bilder også, siden jeg er så fantastisk flink blogger


challenge day 23

♥ Challenge day - 23. En ting du aldri kommer til å gjøre

Det første som faller inn i hodet mitt er det skal ekstremt (og da mener jeg ekstremt!) mye til før jeg blir dopmisbruker! Det å bruke narkotika kommer jeg nok aldri til å gjøre. That's way out of my zone!  koooselig kveld

Heihei! Etter en veldig kort dag med vasking og levering av ting på skolen, slo kvelden til med subway, skoshopping og vitnemålsutdeling for vilt fremmede tredje-klassinger. Kjæresten til Veronica, Jørgen, skulle synge i koret, så da kom vi som støtte, siden vi er så søte og snille jenter. Selve vitnemålsutdelingen og et par av talene var kanskje i det kjedeligste laget for meg, men resten var supert! Flinke dansere, sangere og skuespillere. Ble virkelig imponert.Også over til noe trist :'( Det vi måtte levere på skolen i dag var jo bøker og... mac. Har blitt så avhengi av mac'en nå, og det er så kjipt å måtte gi den fra meg for hele sommeren. Har jo en laptop her hjemme, så tenkte det ikke var så ille... Men selvfølgelig klarte jeg å ødelegge laderen på laptopen da jeg kom hjem! Så da funker ikke den lenger. Så nå sitter jeg igjen med mamma's utrolig trege laptop da.. Som lillebroren min har vært så flink til å ødelegge tastaturet på. Sykt irriterende å trykke på de knappene, som rett og slett ikke har knapper. supernatural-tid

Nå som jeg er ferdig med å stresse over eksamen, tenkte jeg at jeg endelig kan slappe av med litt supernatural ♥ Verdens beste serie i mine øyne! Om du ikke har sett det før må det nesten vurderes. Første gangen jeg skulle se på det var jeg veldig skeptisk, i tillegg var jeg på hytta til Ninna, og det hjalp ikke akkurat så veldig med tanke på at det er litt mye vold, blod og skumle scener. Men etter å ha sett litt, måtte jeg bare se mer. Fant ut at det faktisk ikke var så skummelt alikevell. Jeg som aldri har turt å se på skumle filmer eller serier alene, men endte opp med å bruke ekstremt mange timer hjemme med supernatural på skjermen. Veninna mi Ida (midtpunktene.blogg.no) var også veldig skeptisk da jeg først fortalte henne om serien, men nå er hun helt gal etter det! og jeg skjønner henne godt. 

Hvis du har sett det/pleier å se på det, tommel opp til deg!  

challenge day 22

 Challenge day - 22. Alle premiene du har vunnet

Kan ikke komme på så veldig mange premier jeg har vunnet, men har vunnet et kamera i en konkurranse et magasin hadde, også vant jeg en caps i loddtrekning en gang. Det beste var da jeg vant to gullbamser i fjor! Gullbamsen er en prisutdeling skolen jeg går på (bjørnholt) har i slutten av hvert skole år (som er nå på torsdag, btw), der mk elever melder inn noe de har laget i løpet av året som har gått. Da blir man delt inn i forskjellige kategorier, som beste film, bilde, tekst osv.. Jeg vant for beste trykk og beste webdesign  Det var en stor motivasjon til å fortsette grafisk design. MK eksamen

Endelig ferdig med Mk eksamen! trodde det skulle gå rett i dass, men klarte meg tydeligvis ganske bra, fikk 5! Superfornøyd! I tillegg lovte mamma og stefaren min Tor at jeg skulle få et par toms hvis jeg klarte å få 5 eller 6 i dag, så da blir det sko på gladjenta! føler meg fint bortskjemt nå da.. 

Plakatene jeg lagde som kampanje for ungdom som bruker bil som transport. Superfin kvalitet da.. heh

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013

gratisdesign av Tonjemt
hits