18 år i dag

Da var jeg plutselig 18 år :o Husker fortsatt da jeg lekte med bratz dukker og latet som at de var 16 år gamle. 16 år var jo elgammelt da. Haha! og det føltes ut som en evighet til jeg skulle bli russ. Men så blir jeg det i år. Utrolig rart å tenke på. 

Dagen startet med at jeg (og kjæresten, Sven) ble vekka ti minutter før jeg skulle bli kjørt til skolen av moren til Carina. Stefaren min, Tor, hadde slumra alarmen hele morningen. Vi har nemlig en tradisjon hvor vi vekker den som har bursdag, med sang, muffins (med lys♥) og gaver. Det er så koselig. Men i dag ble det litt senere enn det kanskje burde være. Rakk heldigvis å fikse meg og alt. På skolen ble det også sang og muffins + veldig mye kjedelig norsk. 

Planen for resten av dagen er å være med kjæresten og kanskje dra på jobben til Carina (ungdomsklubb). Bussda

I dag startet dagen med litt rydding av rommet, etter det dro jeg og mamma til byen så jeg kunne bytte noen klær og mamma kunne kjøpe bursdagsgave til meg, siden jeg har bursdag på mandag. Møtte Carina i byen, så gikk rundt om kring å titta litt etter gaver Carina kunne kjøpe til Jørgen og Maren, som hadde bursdag noen timer etter, mens mamma letet etter gave til meg. Jeg kom selvfølgelig forsent til bursdagen, som alltid. Men gikk jo fint. Tok en hau med bilder fra den utrolig koselige bursdagen da. 

Gadd ikke redigere bilder, så det ble som det ble

Bilder fra huk

På onsdag var vi på huk med skolen. Jeg tok en god del bilder, men fikk ikke mac'en før på fredag, så tenkte å vente til jeg fikk den, istedenfor å bruke den ekstremt trege pc'n til mamma som mangler taster på tastaturet... 

07.08.2013

Heeeeeeihei! 

I dag har jeg hatt en superkoselig (og litt rar) dag. Var i byen med Albertine, Stine og Ben, hvor vi satt i dronningparken å spiste jordbær og andre godsaker, mens det var veldig mye sprell og morsomheter på gang. Tror ikke vi hadde en eneste seriøs samtale der vi satt. Haha! etter mange timer i parken gikk vi videre til McDonalds for å få i oss litt mat, som vi endte opp med å spise på akerbrygge. 

(på bildet hvor Ben står ved vannet, vasker han håret, siden Albertine kasta noe med nugatti på han. Hahaha, Albertine, du er litt ond <3)Dag 3 med Amanda

Nå har vi nettopp kommet hjem fra pasienthotellet. Jeg fikk overnatte der til i dag, og det var veldig koselig. Måtte selvfølgelig være tjener for min kjære mor, men det var jo ikke så ille som det kunne ha vært, heldigvis. Det som var ille var at Amanda ikke ville sove, så det ble ikke så alt for bra søvn på meg og mor.. Men sett bort ifra det som ikke var så bra, så fikk jeg veldig mye kvalitetstid med mamma og lillesøster, også fikk jeg endelig holdt henne for første gang <3 ny lillesøster!

I går fikk jeg en ny lillesøster (Amanda)!! har to fra før, men det er pappa sine, så møter dem ikke så ofte. Også har jeg en lillebror på snart 4 år. kjente jeg ble veldig våt i øynene da jeg så henne noen timer etter at hun ble født. Har gledet meg sykt lenge nå! Det var litt kjipt at hun sov nesten hele tiden vi var der da. Den eneste tiden hun var litt våken var når hun plutselig begynte å gulpe, og i det vi skulle dra hjem igjen. Jeg ga henne et suss på pannen også åpnet hun øynene sine og så på meg <3 Gleder meg til å se henne i morgen også! 
strand + film = :D

I går var jeg på stranda "ordentlig" for første gang i sommer. Bada litt på hove, men det er alt desverre. Det var kjempe koselig å ha en dag ute med familien. Også fikk jeg sole meg litt også, som jeg veldig sjeldent gjør, siden det blir alt for varmt for meg. Men nå var det veldig av-på vær, så da gikk det bra. Fikk også låne hatten til farfar da, som man ser på bildene under (veldig "lekker") haha. Slapp i hvertfall å få så vondt i hodet av å myse. 

Etter stranda dro vi hjem og så på film, med Carina, som kom på spontanbesøk <3 Vi så på grusomme meg, og jeg kommer ikke over hvor søte de små gule greiene er <3 Jentekveld

Orket ikke blogge da jeg kom hjem fra jentekveld i går, siden det ble så sent, så gjør det heller nå :-)

Kvelden i går var superkoselig <3 Kort oppsumert, så var hos Albertine og spiste taco, spilte musikk, hoppa på trampoline og spilte kort-spill. Gale Albertine og Ida hoppa fra verandaen og ned på trampolina! skjønner ikke hvordan de ikke brakk noen ben? ... 
masse bilder

Dagen i dag har jeg brukt med min bestevenn, Maren. Vi var i byen og shoppa en god stund. Da vi kom hjem bestemte vi oss for å gå ut i det fine været igjen og ta noen sommerbilder. Gadd ikke pynte meg så veldig, men tok på meg de to tingene jeg kjøpte i byen da. Delfin-genser (siden jeg er obsessed med delfiner!) og ny lue som jeg er veldig fornøyd med. Maren fikk "æren" av å låne kjole og blomsterkrans av meg, også krølla jeg håret hennes i samme slengen. Skjønner ikke hvorfor hun ikke liker å ha krølla hår eller kjole på seg (?) hun blir jo sååå søt! ^ Lillebroren min er ekspert på å slappe av

Dagen i dag

Heeeey

Jeg som skulle starte å blogge fast igjen... glemte bare en dag da *englefjes*. Tenker jeg lager et langt og kjedelig innlegg om dagen i dag (i går) da, for å gjøre opp.

Våkna ganske sent av at mamma ringte meg og ba meg komme ned til henne, hvor vi fant ut at vi skulle dra innom senteret. Jeg gikk opp for å fikse meg, kom ned igjen, hvor mamma enda ikke var klar, noe som er litt sprøtt, med tanke på at det alltid er hun som må mase på meg.. Hun brukte sinnsyk lang tid, så jeg endte opp med å se på shrek-kortfilmer på netflix... kjempegøy. Når hun endelig var ferdig la hun seg ned på sofaen for å slappe av (?!). Brukte det at hun var gravid som unnskyldning, pfft, som om det er no grunn til å slappe av.. neida. Men så skjedde det rareste: Amanda (bebbisen som ligger i magen hennes) har tydeligvis veldig lyst til å komme seg ut. Vi kunne se at hun sparka som bare det. Så sånn ca ut som magen til Ole Brumm når han er sulten..  

Etter veldig mye filming av magen til mamma, kom vi oss endelig til senteret. Vi spiste kinamat mot min vilje og kjøpte ny kjole  som jeg har hatt lyst på veldig lenge.

Etter det kjøpte vi litt mat og dro hjem. Da vi var hjemme gikk jeg tilbake til min lille hule og gjorde det samme som alltid, være på pc'n.... spennende innlegg eller hva?

Maren tvang meg forresten til å fikse nytt design for henne. Gadd ikke fikse alt, så henta bare et gratis design og lagde header. Bloggen: tangenmaren.blogg.no

 

Ninna har bursdag

Har ikke blogget hele sommerferien, noe jeg egentlig hadde planer om, men nå skal jeg ta meg sammen og begynne å blogge igjen. Blogging er vel den eneste måten jeg kan huske hva jeg har drevet på med, med tanke på den utrolig dårlige hukommelsen min.. 

I dag har en veldig spesiel jente bursdag, altså bestevennen min Ninna (Carina) <3 Vi har kjent hverandre helt siden 2.klasse da jeg først begynte på høyenhall. Vi har ekstremt mange gode minner, som jeg da fant på harddisken min i går. Da jeg gikk gjennom alle bildene og videoene, klarte jeg ikke gjøre annet enn å lage en liten bursdagsfilm til henne. 

ubeskrivelig glad i deg, katten min <3 

challenge day 25

♥ Challenge day - 25. 3 ting du hater

1. Rå løk! 

2. Svettlukt

3. Venting

challenge day 24

♥ Challenge day - 24. Noe du er redd for

Jeg er veldig redd for å sitte i bil, tog og verst av alt fly! Det er egentlig litt rart, siden jeg pleier å ta bil nesten hver dag til skolen, prøver å ikke tenke på det, men er ofte at jeg sitter der stille som en mus og tenker over alt galt som kan skje og blir livredd, om det er virkelig ille holder jeg meg fast i dørhåndtaket, selv om sjåføren er flink til å kjøre. er egentlig det samme med tog, untatt det med håndtaket da. 

Fly er som skrevet det aller verste. Kan begynne å gråte når det letter. Jeg pleier aldri å snakke eller prøv å gjøre andre oppmerksomme på at jeg er redd, blir helt stille da også, bare at da sliter jeg litt med å puste riktig. Helt jævlig.. Når vi er oppe i lufta klarer jeg heldigvis å roe meg ned litt og ikke tenke så mye over at jeg sitter i et fly (med mindre det er turbulens). Skulle virkelig ønske jeg var en av alle de som ikke var redd for slike ting, men neida.. Har prøvd å kjøre bil selv en gang, og da gikk det helt fint, rart nok. Er veldig usikker på om jeg skal ta lappen etter høsten eller ikke likevel da.

gullbamsen

I dag var dagen for gullbamsen. Elsker å se alle de bra produktene, selv om utålmodige meg ikke klarer å sitte stille på ett sted for lenge. Ble nominert til beste trykk, men vant ikke i år da. You win some, you lose some :-) Vennina mi, Albertine, vant jo for beste illustrasjon. Så glad på henne vegne ♥ Hvis du ser dette Albis, så gratulerer!!  så stolt av deg 

Tok noen bilder også, siden jeg er så fantastisk flink blogger


challenge day 23

♥ Challenge day - 23. En ting du aldri kommer til å gjøre

Det første som faller inn i hodet mitt er det skal ekstremt (og da mener jeg ekstremt!) mye til før jeg blir dopmisbruker! Det å bruke narkotika kommer jeg nok aldri til å gjøre. That's way out of my zone!  Les mer i arkivet » September 2013 » August 2013 » Juli 2013

gratisdesign av Tonjemt
hits