strand + film = :D

I går var jeg på stranda "ordentlig" for første gang i sommer. Bada litt på hove, men det er alt desverre. Det var kjempe koselig å ha en dag ute med familien. Også fikk jeg sole meg litt også, som jeg veldig sjeldent gjør, siden det blir alt for varmt for meg. Men nå var det veldig av-på vær, så da gikk det bra. Fikk også låne hatten til farfar da, som man ser på bildene under (veldig "lekker") haha. Slapp i hvertfall å få så vondt i hodet av å myse. 

Etter stranda dro vi hjem og så på film, med Carina, som kom på spontanbesøk <3 Vi så på grusomme meg, og jeg kommer ikke over hvor søte de små gule greiene er <3 Jentekveld

Orket ikke blogge da jeg kom hjem fra jentekveld i går, siden det ble så sent, så gjør det heller nå :-)

Kvelden i går var superkoselig <3 Kort oppsumert, så var hos Albertine og spiste taco, spilte musikk, hoppa på trampoline og spilte kort-spill. Gale Albertine og Ida hoppa fra verandaen og ned på trampolina! skjønner ikke hvordan de ikke brakk noen ben? ... 
masse bilder

Dagen i dag har jeg brukt med min bestevenn, Maren. Vi var i byen og shoppa en god stund. Da vi kom hjem bestemte vi oss for å gå ut i det fine været igjen og ta noen sommerbilder. Gadd ikke pynte meg så veldig, men tok på meg de to tingene jeg kjøpte i byen da. Delfin-genser (siden jeg er obsessed med delfiner!) og ny lue som jeg er veldig fornøyd med. Maren fikk "æren" av å låne kjole og blomsterkrans av meg, også krølla jeg håret hennes i samme slengen. Skjønner ikke hvorfor hun ikke liker å ha krølla hår eller kjole på seg (?) hun blir jo sååå søt! ^ Lillebroren min er ekspert på å slappe av

Dagen i dag

Heeeey

Jeg som skulle starte å blogge fast igjen... glemte bare en dag da *englefjes*. Tenker jeg lager et langt og kjedelig innlegg om dagen i dag (i går) da, for å gjøre opp.

Våkna ganske sent av at mamma ringte meg og ba meg komme ned til henne, hvor vi fant ut at vi skulle dra innom senteret. Jeg gikk opp for å fikse meg, kom ned igjen, hvor mamma enda ikke var klar, noe som er litt sprøtt, med tanke på at det alltid er hun som må mase på meg.. Hun brukte sinnsyk lang tid, så jeg endte opp med å se på shrek-kortfilmer på netflix... kjempegøy. Når hun endelig var ferdig la hun seg ned på sofaen for å slappe av (?!). Brukte det at hun var gravid som unnskyldning, pfft, som om det er no grunn til å slappe av.. neida. Men så skjedde det rareste: Amanda (bebbisen som ligger i magen hennes) har tydeligvis veldig lyst til å komme seg ut. Vi kunne se at hun sparka som bare det. Så sånn ca ut som magen til Ole Brumm når han er sulten..  

Etter veldig mye filming av magen til mamma, kom vi oss endelig til senteret. Vi spiste kinamat mot min vilje og kjøpte ny kjole  som jeg har hatt lyst på veldig lenge.

Etter det kjøpte vi litt mat og dro hjem. Da vi var hjemme gikk jeg tilbake til min lille hule og gjorde det samme som alltid, være på pc'n.... spennende innlegg eller hva?

Maren tvang meg forresten til å fikse nytt design for henne. Gadd ikke fikse alt, så henta bare et gratis design og lagde header. Bloggen: tangenmaren.blogg.no

 

Ninna har bursdag

Har ikke blogget hele sommerferien, noe jeg egentlig hadde planer om, men nå skal jeg ta meg sammen og begynne å blogge igjen. Blogging er vel den eneste måten jeg kan huske hva jeg har drevet på med, med tanke på den utrolig dårlige hukommelsen min.. 

I dag har en veldig spesiel jente bursdag, altså bestevennen min Ninna (Carina) <3 Vi har kjent hverandre helt siden 2.klasse da jeg først begynte på høyenhall. Vi har ekstremt mange gode minner, som jeg da fant på harddisken min i går. Da jeg gikk gjennom alle bildene og videoene, klarte jeg ikke gjøre annet enn å lage en liten bursdagsfilm til henne. 

ubeskrivelig glad i deg, katten min <3 

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013

gratisdesign av Tonjemt
hits