Bilder fra huk

På onsdag var vi på huk med skolen. Jeg tok en god del bilder, men fikk ikke mac'en før på fredag, så tenkte å vente til jeg fikk den, istedenfor å bruke den ekstremt trege pc'n til mamma som mangler taster på tastaturet... 

07.08.2013

Heeeeeeihei! 

I dag har jeg hatt en superkoselig (og litt rar) dag. Var i byen med Albertine, Stine og Ben, hvor vi satt i dronningparken å spiste jordbær og andre godsaker, mens det var veldig mye sprell og morsomheter på gang. Tror ikke vi hadde en eneste seriøs samtale der vi satt. Haha! etter mange timer i parken gikk vi videre til McDonalds for å få i oss litt mat, som vi endte opp med å spise på akerbrygge. 

(på bildet hvor Ben står ved vannet, vasker han håret, siden Albertine kasta noe med nugatti på han. Hahaha, Albertine, du er litt ond <3)Dag 3 med Amanda

Nå har vi nettopp kommet hjem fra pasienthotellet. Jeg fikk overnatte der til i dag, og det var veldig koselig. Måtte selvfølgelig være tjener for min kjære mor, men det var jo ikke så ille som det kunne ha vært, heldigvis. Det som var ille var at Amanda ikke ville sove, så det ble ikke så alt for bra søvn på meg og mor.. Men sett bort ifra det som ikke var så bra, så fikk jeg veldig mye kvalitetstid med mamma og lillesøster, også fikk jeg endelig holdt henne for første gang <3 ny lillesøster!

I går fikk jeg en ny lillesøster (Amanda)!! har to fra før, men det er pappa sine, så møter dem ikke så ofte. Også har jeg en lillebror på snart 4 år. kjente jeg ble veldig våt i øynene da jeg så henne noen timer etter at hun ble født. Har gledet meg sykt lenge nå! Det var litt kjipt at hun sov nesten hele tiden vi var der da. Den eneste tiden hun var litt våken var når hun plutselig begynte å gulpe, og i det vi skulle dra hjem igjen. Jeg ga henne et suss på pannen også åpnet hun øynene sine og så på meg <3 Gleder meg til å se henne i morgen også! 
Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013

gratisdesign av Tonjemt
hits