Lillebror blir 4

Da var det tid for enda et bursdagsinnlegg, haha! i dag er det lillebror som har bursdag. Som på hver bursdag ble det sang, muffins og gave på senga. Han ble kjempe glad da vi kom og hadde en liten feiring for han på morgenkvisten. Men ville ikke gå til barnehagen, fordi han fikk en lego-greie som han syntes var så kul. Stakkars lille guttungen begynte nesten å gråte. Men jeg tok en liten prat med han, og sa at han skulle få kake i barnehagen, og da gikk det greit. ♥ Er så glad i den gutten 

gaver!!

Tenkte jeg kunne legge ut noen bilder av gavene jeg har fått til bursdagen min. Jeg er utrolig fornøyd med alt jeg har fått og superfornøyd med dagen! Jeg og Sven dro en tur til jobben til Carina i stad, men ble ikke lenge. Vi dro hjem og så på noen How I Met Your Mother episoder, som vi gjør hver gang vi er hos meg nå for tiden, også snakka vi maaasse ♥ 

♥ Fra Carina 

♥ Fra familie

♥ Fra Onkel Kåre

♥ Fra kjæresten

Fikk til og med boller og kaffe fra 7 eleven :D18 år i dag

Da var jeg plutselig 18 år :o Husker fortsatt da jeg lekte med bratz dukker og latet som at de var 16 år gamle. 16 år var jo elgammelt da. Haha! og det føltes ut som en evighet til jeg skulle bli russ. Men så blir jeg det i år. Utrolig rart å tenke på. 

Dagen startet med at jeg (og kjæresten, Sven) ble vekka ti minutter før jeg skulle bli kjørt til skolen av moren til Carina. Stefaren min, Tor, hadde slumra alarmen hele morningen. Vi har nemlig en tradisjon hvor vi vekker den som har bursdag, med sang, muffins (med lys♥) og gaver. Det er så koselig. Men i dag ble det litt senere enn det kanskje burde være. Rakk heldigvis å fikse meg og alt. På skolen ble det også sang og muffins + veldig mye kjedelig norsk. 

Planen for resten av dagen er å være med kjæresten og kanskje dra på jobben til Carina (ungdomsklubb). Bussda

I dag startet dagen med litt rydding av rommet, etter det dro jeg og mamma til byen så jeg kunne bytte noen klær og mamma kunne kjøpe bursdagsgave til meg, siden jeg har bursdag på mandag. Møtte Carina i byen, så gikk rundt om kring å titta litt etter gaver Carina kunne kjøpe til Jørgen og Maren, som hadde bursdag noen timer etter, mens mamma letet etter gave til meg. Jeg kom selvfølgelig forsent til bursdagen, som alltid. Men gikk jo fint. Tok en hau med bilder fra den utrolig koselige bursdagen da. 

Gadd ikke redigere bilder, så det ble som det ble

Les mer i arkivet » September 2013 » August 2013 » Juli 2013

gratisdesign av Tonjemt
hits