Dagen i dag

Heeeey

Jeg som skulle starte å blogge fast igjen... glemte bare en dag da *englefjes*. Tenker jeg lager et langt og kjedelig innlegg om dagen i dag (i går) da, for å gjøre opp.

Våkna ganske sent av at mamma ringte meg og ba meg komme ned til henne, hvor vi fant ut at vi skulle dra innom senteret. Jeg gikk opp for å fikse meg, kom ned igjen, hvor mamma enda ikke var klar, noe som er litt sprøtt, med tanke på at det alltid er hun som må mase på meg.. Hun brukte sinnsyk lang tid, så jeg endte opp med å se på shrek-kortfilmer på netflix... kjempegøy. Når hun endelig var ferdig la hun seg ned på sofaen for å slappe av (?!). Brukte det at hun var gravid som unnskyldning, pfft, som om det er no grunn til å slappe av.. neida. Men så skjedde det rareste: Amanda (bebbisen som ligger i magen hennes) har tydeligvis veldig lyst til å komme seg ut. Vi kunne se at hun sparka som bare det. Så sånn ca ut som magen til Ole Brumm når han er sulten..  

Etter veldig mye filming av magen til mamma, kom vi oss endelig til senteret. Vi spiste kinamat mot min vilje og kjøpte ny kjole  som jeg har hatt lyst på veldig lenge.

Etter det kjøpte vi litt mat og dro hjem. Da vi var hjemme gikk jeg tilbake til min lille hule og gjorde det samme som alltid, være på pc'n.... spennende innlegg eller hva?

Maren tvang meg forresten til å fikse nytt design for henne. Gadd ikke fikse alt, så henta bare et gratis design og lagde header. Bloggen: tangenmaren.blogg.no

 

@ Tonsen

Heyhey! akkurat nå ligger jeg på en rekke med stoler og blogger midt i tonsen kirke, med et kor som bakgrunnsmusikk. Koselig <3 Var her i går også, så overnatta hos kjæresten (som er tekniker her), siden han bor like i nærheten. Så da kom jeg like gjerne i dag også. Venter på at mamma skal komme å hente meg. Vi skal til ste-bestefaren min, hvor vi skal hilse på den nye valpen han fikk på tirsdag (Bamsi).

Tegninger og DDD

Ble nesten ferdig med tre tegninger til på skolen i dag.. Vet jeg ikke klarte å tegne fjesene bra, skal prøve å fikse det i morgen. Haha, legger mye lettere merke til feil på tegninger jeg lager når jeg tar bilde av dem. Rart det der. Ellers i dag har det ikke skjedd stort. Har sett/ser på Drop Dead Diva. Mamma nevnte serien til meg i dag, og hørtes litt interessant ut, så tenkte jeg skulle se på noen episoder i dag. Hittil synes jeg det er veldig bra. Handler om en "diva" som dør og klarer å trykke på en knapp i "himmelen" (vet ikke helt hvor hun var), som da gjør at hun kommer i en annen dame sin kropp. Den andre dama er en kjedelig og overvektig advokat som er det absolutt motsatte av henne, og dette må hun leve med.. Nå forklarte jeg det sikkert på en veldig rar måte, men verdt å se :-)


Har visst en greie for å ta bilder av meg selv på teppet mitt.. 

hva gjør jeg?

Æææ, har kjeda meg så mye i dag. Sorry for klaging, men har ikke trent på en god del uker, og kjenner at kroppen har blitt mye latere. Hadde tenkt å trene i dag, men... Har egentlig ikke no unskyldning. Vet at man får energi etter trening, men er ikke så lett å komme i gang merker jeg. Men kvelden har ikke vært så ille da. Har jo sett på masse youtube videoer. Begynner bare å bli litt overtrøtt og sutrete, that's all. tror jeg skal legge meg tidlig i dag, selv om hver gang jeg tenker det, ender jeg opp med å legge meg enda senere.. Haha.


Kan innrømme at jeg har en liten/stor fjortis i meg... Første gangen jeg har brukt speilrefleksen i år :p glemmer at jeg har den.

Venner&shopping

Heisannsveisann! 

Nå er det egentlig alt for sent for meg å være våken, med tanke på at jeg skal gjøre masse rart i morgen hvor jeg burde være litt våken.. Men får ikke sove, så blogger heller om dagen i dag (i går) enn å ligge å ikke få sove. 

Rett etter skolen dro jeg, Carina og Stine hjem for å legge fra oss sekkene før vi dro til byen (hvor vi møtte Vilde <3) for å finne greier vi trengte. Skulle egentlig finne en kjole jeg kunne ha på 17.mai, siden kofta jeg skal få ikke er ferdig. Fant en kjole jeg likte, men om jeg hadde kjøpt den hadde jeg ikke hatt en krone igjen så og si. Stine fant seg foundation og maxi-skjørt og Carina fant Louis Tomblinson.. Fikk kjøpt meg en strikkegenser og noen øredobber da. Etter at vi hadde vært i byen dro vi og hang med den beste gjengen noensinne i kirka (Kafékveld, som vi er på hver onsdag. Vanvittig koselig <3). 

The bully project

I går så jeg på en dokumentar. Den handlet om mobbing. Grunnen til at jeg poster dette innlegget er fordi jeg ikke klarer å få dokumentaren ut av hodet mitt. Den har fått meg til å tenke ekstra mye på mobbing i dag. Jeg er ikke en som mobber, det har jeg aldri vært. Jeg velger heller å være hyggelig mot han/hun som blir mobbet. Jeg takler ikke mobbing. Jeg hater det. At noen kan bestemme seg for å bruke tiden sin på å plage enkelte mennesker bare fordi de synes de er annerledes enn seg selv og alle andre synes jeg er helt ufattelig. Greit når man tuller med venner, men når man begynner å "tulle" med andre man ikke kjenner så godt, kan det gå inn på den som noe svært negativt.. Man vet ikke alltid hvilken bakgrunn den andre har. 

Jeg har en venn som ikke hadde det bra på barneskolen på grunn av dette. Og det knuser hjertet mitt. Jeg skal ikke gå så dypt inn på det, men det er ikke slik det burde være. Det har også hendt at jeg selv har blitt litt mobbet på barneskolen, men heldigvis var det ikke noe stort. Men det gjør at jeg vet hvordan det kan være. Jeg tror de fleste har blitt mobbet en eller annen gang i livet sitt. Uansett om det bare har hendt en gang eller om det har vært regelmessig. Jeg synes ikke noe om det. Det værste er at det fortsetter. Jeg tror ikke mobbing kommer til å bli borte. Det er alltid noen der ute som ser det værste i mennesker. Jeg har nok sikkert kommet med noen kommentarer om noen selv uten å ha tenkt særlig over det. Men hva er egentlig poenget i det? Hvorfor slenge dritt om andre personer, når man kan gjøre så mye annet? ...

Dokumentaren heter The Bully Project. Den er utrolig trist, men også tankevekkende. Jeg anbefaler den sterkt. Nettsiden finner dere her

Sexytime med Gitte

Heihei! Gikk gjennom noen gamle bilder i dag, og fant en hau av lekre bilder av mini meg. Nei, huff... skulle ønske jeg var en av de som faktisk var søte når de var små, haha. Jeg var jo rett og slett bare rar (stygg).

 


Brunt og blondt

Om du lurer, så er blondt min naturlige hårfarge. Farget det egentlig bare for å ha en liten endring. Ble ganske lei det blonde håret. Synes måten noen av vennene mine reagerte på var litt morsom, "Hvorfor farga du det brunt?! blondt var så mye finere!" Ikke alle som synes at jeg kler brunt best tydeligvis, haha. Men det er jo ikke det som teller her i verden. Man må jo nesten få lov til å gjøre det man vil med håret sitt uten noen problemer.

Men uansett, siden jeg har et ganske lite liv akkurat nå, så lurer jeg på hva dere synes jeg kler best, brunt eller blondt? 

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013

gratisdesign av Tonjemt
hits