MK eksamen

Endelig ferdig med Mk eksamen! trodde det skulle gå rett i dass, men klarte meg tydeligvis ganske bra, fikk 5! Superfornøyd! I tillegg lovte mamma og stefaren min Tor at jeg skulle få et par toms hvis jeg klarte å få 5 eller 6 i dag, så da blir det sko på gladjenta! føler meg fint bortskjemt nå da.. 

Plakatene jeg lagde som kampanje for ungdom som bruker bil som transport. Superfin kvalitet da.. heh

Skoleprosjekt

Var med på photoshoot til magasinet Carina og Stine skal lage i grafisk prosjektet vi har nå. Det var kjempegøy! Musikk, latter og masse skifting. De skal lage et moteblad, så da hadde vi på oss litt vårlige klær, siden temaet for bladet er vår. 
skriftlig eksamen

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Kom ikke opp i skriftlig eksamen i dag. superfornøyd! Hadde virkelig ikke lyst til å komme opp, så aaaah! nå er jeg glad :D

Prinsessene mine
Nå har vi nytt prosjekt på skolen, og vi kan gjøre så og si hva vi vil. Jeg valgte å tegne jenter med prinsesse hår. Gleder meg til å bli ferdig og se hvordan alle tegningene blir når de er ferdige. De jeg tegna i dag er Martine (øverst, Askepott) og Ingrid (nederst, Belle). Så snille som lar meg tegne dem til prosjektet <3

Herlig skoledag!

Da var det siste skoledag for denne uka og det eneste vi har gjort er å være ute, ta bilder og tegne. Har matte i siste time som er nå straks da... Lykken varer visst ikke evig. Prøve eksamen - grafisk

Hadde prøve eksamen i MK i dag. Vi fikk fire forskjellige oppgaver vi kunne velge mellom, så jeg valgte å lage to plakater. Oppdraget fikk vi av UngInfo (www.unginfo.oslo.no), som holder til i Møllergata 3 her i Oslo. Unginfo er et tilbud for ungdom mellom 13 og 26 år, hvor de hjelper deg med det meste. Det eneste problemet er at det ikke er så mange ungdom som vet om dem. Vi kunne velge et av temaene de hjelper med, så jeg valgte bolig. 

Fikk karakter 6! :DTorsdag

Heh, flink blogger som så og si aldri blogger.. Jaja, tenkte jeg like gjerne kunne lage et like innlegg nå som jeg ikke har noe særlig å gjøre :) 

Uka har vært helt grei. Har vært på filmfestival med trinnet og sett filmer om menneskerettigheter. Den første syntes jeg var veldig sterk. Holdt på å begynne å gråte flere ganger. Handlet om ungdommer fra andre land som lever uten et fast bosted og som må flytte ut av Norge når de fyller 18. triste saker for å si det sånn! 

Stine hadde med seg kamera, så vi tok noen bilder etter den første filmen, altså torsdag. 
Normale folk som går på rekke og rat etter en helt tilfeldig mann...

Stay strong

Heyhey! Da var man på skolen nok en gang. Har vært helt sikker på at det var onsdag i dag helt siden i går, så har ikke med gymtøy til gymmen vi skal ha etterpå. Juhu.. Akkurat nå har vi x-press. Vi skal egentlig forberede et intervju vi skal ha neste uke, men jeg er så trøtt i dag, så jeg orker ikke tenke. 

Siden jeg egentlig hadde planer om å legge det grafiske jeg gjør ut på bloggen min, tenkte jeg at jeg kunne legge ut en illustrasjon jeg lagde for et magasin som skal vises frem på åpen dag på bjørnholt vgs (24.januar). gøygøy!

Ble sykt dårlig kvalitet nå som det ikke kunne være i pdf.. 

Hjeeeeelp meg!?

Hei igjen! "kjempegøy" når vi må ha prøveeksamen med en gang vi begynner på skolen igjen.. lol. Vi har fått i oppdrag av byfabrikken (byfabrikken.no) å komme med ideér til hvordan vi kan gjøre bjørvika til et sted som tiltrekker seg ungdom, altså komme med forslag til arrangementer eller andre saker (hva som helst) som kan gjøre at ungdom får lyst til å dra dit. Kommer ikke på stort, men har i morgen og hele helga på å finne det ut da, siden vi skal ha fremføringen på mandag. Også må vi lage en logo for arrangementet eller hva det nå enn skal være + lage designmanual... stress. Tok veldig mange bilder, og de som er under her ser kanskje litt triste ut, men de skal ikke være sånn vil jeg tro. Uff, masse tekst.. Men trenger hjelp.

Ble jo selvfølgelig en del andre bilder også da, som ikke hadde noe med prøveeksamen å gjøre. 


Haha, vi møtte på en dame som hadde den søteste lille hunden. Den var såå kosete. Savner den :( Om du lurer på hvem de andre er, så er hun på det første bildet Albertine og hun på de andre Stine (denderrebloggen.blogg.no). Sykt tilfeldig at jeg og Stine hadde så og si samme outfit, haha!

Hva hadde fått deg til å få lyst til å dra til bjørvika? Trenger virkelig noen forslag, og ingen forslag er for dumme, bare kjør på!

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013

gratisdesign av Tonjemt
hits