Jentekveld

Orket ikke blogge da jeg kom hjem fra jentekveld i går, siden det ble så sent, så gjør det heller nå :-)

Kvelden i går var superkoselig <3 Kort oppsumert, så var hos Albertine og spiste taco, spilte musikk, hoppa på trampoline og spilte kort-spill. Gale Albertine og Ida hoppa fra verandaen og ned på trampolina! skjønner ikke hvordan de ikke brakk noen ben? ... 
Ninna har bursdag

Har ikke blogget hele sommerferien, noe jeg egentlig hadde planer om, men nå skal jeg ta meg sammen og begynne å blogge igjen. Blogging er vel den eneste måten jeg kan huske hva jeg har drevet på med, med tanke på den utrolig dårlige hukommelsen min.. 

I dag har en veldig spesiel jente bursdag, altså bestevennen min Ninna (Carina) <3 Vi har kjent hverandre helt siden 2.klasse da jeg først begynte på høyenhall. Vi har ekstremt mange gode minner, som jeg da fant på harddisken min i går. Da jeg gikk gjennom alle bildene og videoene, klarte jeg ikke gjøre annet enn å lage en liten bursdagsfilm til henne. 

ubeskrivelig glad i deg, katten min <3 

Sliten, sliten og sliten

(Dette ble skrevet for mange timer siden, men jeg sovna) 

Da var man kommet hjem etter to halve dager og en natt i... kirka. Er ikke kristen, for de som lurte på det. Vet det er mange som lurer på hvorfor jeg gidder å dra dit, og svaret på det er at jeg drar dit for å ha det gøy med venner. Pleier å være en kveld i uka, hvor vi er en gruppe ungdommer som bare henger i bomberommet til kirka og har det superkoselig. 

Grunnen til at jeg er sliten nå er fordi i går til i dag har jeg vært med å passe 55 2. og 3. klassinger, som overnattet i kirka. Siden noen av vennene mine skulle hjelpe til, bestemte jeg meg bare for å slenge meg på. Vi som passet på var våkne hele natten, og hadde det utrolig koselig med masse godteri, energidrikker og tull. 


(appelsin)


Koskos:)

Døgning med Maren


haha, vi er så fine! tenkte jeg skulle prøve å få tilbake døgnrytmen ved å holde meg våken hele natten, så jeg da kan legge meg tidligere i morgen uten problemer. Får håpe det funker. Sitter å skyper med Maren nå, som også har tenkt å være våken hele natten. Koos :) Vet ikke hva annet jeg skal skrive enn at Maren hilser, lol... 

Sjekk ut Maren sin blogg HER

Bloggdesign

Yeeee, da er jeg endelig ferdig med designet på bloggen til min søte bestevenn Maren. Klarte selvfølgelig slette alt som var av design på min egen blogg, siden jeg blanda helt med hvilken blogg jeg var på, så jeg måtte lage hele designet mitt på nytt igjen.. Typisk meg. Ble fornøyd med sluttresultatet på bloggen hennes da. 

www.tangenmaren.blogg.no

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013

gratisdesign av Tonjemt
hits